İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Kuleli İlkokulu

Nis

Okulumuzda 25-28 Mart 2024 tarihleri arasında Öğretmenim Benimle ve Birlikte Okuyoruz Birlikte Büyüyoruz Projeleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz Ramazan Ayı Mani Yarışması' nda renkli görüntüler ve oldukça yaratıcı maniler ortaya çıktı. Yüksek katılım gösterilen yarışmamızda katılım sağlayan öğrencilerimize ve her sınıf kademesinde birincilik kazanan öğrencilerimize sertifika ve ödülleri takdim edildi.

Şbt

12-16 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen; Milli Uzay Programı kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonunda bilimsel çalışmalar gerçekleştiren ilk Türk Astronotu “Alper GEZERAVCI” temalı resim yarışmasına katılan eserler okulumuz panosunda sergilenmiştir. Öğrencilerimize katılımları teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Meclisi Projesi kapsamında okulumuzda gündem maddelerini görüşmek üzere Okul Meclisi üyeleri olarak toplantı yapıldı.

Şbt

2. ve 3. Sınıf öğrencilerimizin katılımı ile değerli hocamız Sarp Akyüz' ün eğitmenliğinde Adıyaman Yöresi Türk Halk Oyunları kursumuz başlamıştır. Çalışmalar pazar günleri okulumuzda yapılmaktadır. Ders başlangıç saati 13.30' dur.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği'nin 2023-2024 senesi tahmini bilançosu Okul Aile Birliği Kongresinde sunulmuştur.