İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Kuleli İlkokulu

TURNUVAMIZ BAŞLADI!

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü' ne dikkat çekmek amacıyla okulumuz 2-D ve 3-B sınıfı öğrencileri renkli çalışmalarla günün anlamını vurguladılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Aziz Şehitlerimizi Anma Günü için okulumuz 2-A, 2-B, 2-D, 2-E sınıfları öğrencilerinden oluşan koro; öğretmenimiz Halil İbrahim AKAALP eşliğinde "Çanakkale Türküsü" nü seslendirdi.

Mrt

Okulumuzda yürütülen projelerdeki etkinliklere çeşitli dallarda katılım gösteren öğrencilerimize, gösterdikleri gayretleri için katılım sertifikaları takdim edildi.

Mrt

Okul Meclis başkanı öğrencimiz ve görevli müdür yardımcısı olarak Okul Meclisi Projesi kapsamında sayın Kaymakamımız Dr. Mehmet Boztepe ve  sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin Çıkrıkçı ile Abidin Pak Öğretmenevi’ nde buluştuk.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yürüttüğümüz etkinliklerimize, kültürümüzün iletişim araçlarından biri olan halk oyunlarını da ekledik.

Kültürün gerçek anlamda yansıması olan halk oyunları, kültür mirası olarak kuşaktan kuşağa devredilmektedir. Halk oyunları; işlev, içerik, estetik ve iletişim bakımından ait olduğu zamanın ve toplumun aynası olma özelliğini taşırlar.

Şbt